קרקר כוסמין

%d7%a7%d7%a8%d7%a7%d7%a8-%d7%9b%d7%95%d7%a1%d7%9e%d7%99%d7%9f

חומרים:

  • כוס קמח כוסמין
  • כוס ושליש קוואקר
  • 3/4 כוס גרעיני חמניות קלופות
  • 1/2 כוס שומשום (אפשר גם מלא)
  • 1/3 כוס זרעי פשתן
  • כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 500 מ”ל מים
  • אופן ההכנה:
  • מערבבים את כל החומרים בקערה
  • מרפדים 2 תבניות בניר אפיה
  • מורחים את התערובת (לא להיבהל מהדלילות שלה בשלב הזה).
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות לרבע שעה.
  • מוציאים וחותכים לריבועים.
  • מחזירים לתנור ואופים עוד 35-40 דקות.

בתאבון ובאהבה